Convèni de col·laboració amb el Gremi d'Assessors Fiscals

Dijous, 2 Maig, 2013
Autor: 
Martha Möller Soler
Temàtica: 
Col·laboració
Dues entitats de Incorpora signen un conveni amb el Gremi d'Assessors Fiscals

El passat dia 2 de Maig la Fundació Mercè Fontanilles ens varem reunir a la seu del Gremi d’Assessors Fiscals, la Fundació Integramanet  i la nostra entitat, com a representants del Programa  Incorpora de la Caixa, i el Gremi d'assessors fiscals, comptables i de gestió empresarial de Catalunya, representats per Francisco Sánchez Casanovas, President del Gremi.

La signatura d’aquest nou conveni suposa la creació conjunta per part de les entitats representants i el Gremi d’un pla d’acció per difondre el programa i generar accions concretes encaminades a informar als professionals que assessoren a empreses en temes fiscals, de cara a que puguin oferir oportunitats de contractacions diferents  a les empreses clients. Cumpliment de la Lismi, bonificacions a la contractació, etc. 

En el mateix acta es va signar el convèni per a tota Espanya.

L’equip que elaborarà aquest pla esta format per: Francisco Sánchez Casanovas per part del Gremi d'Assessors Fiscals, Comptables i de Gestió Empresarial de Catalunya, Mònica Cerro de la Fundació Integramanet Martha Möller de la Fundació Mercè Fontanilles.

Volem agrair al Gremi d'assessors fiscals, comptables i de gestió empresarial de Catalunya  la predisposició per assumir i co-liderar projectes de col·laboració amb entitats del tercer sector.

agencia col·locació merce fontanilles

A la foto, i d’ esq. a dreta. Modesto Montaño (Tresorer del  G.A.F.C.G.E.C.),

Mónica Cerro (Prospectora Laboral a Fundació Integramenet),

Francisco Sánchez Casanovas (President del G.A.F.C.G.E.C.) i

Martha Möller (Prospectora Laboral a Fundació Mercè Fontanilles)

Comparteix article: