Conveni de Col·laboració amb el Gremi de Garatges de Barcelona

Dilluns, 6 Maig, 2013
Autor: 
Martha Möller Soler
Temàtica: 
Col·laboracions
Aquest conveni de col·laboració suposa la creació d’un pla conjunt per la difusió del programa Incorpora de la Caixa als agremiats.

El passat dia 2 de Maig la Fundació Mercè Fontanilles ens varem reunir a la seu de La Caixa amb el Director de l’Àrea d’Integració  Social de la Fundació La Caixa el Sr. Marc Simó  per signar el Conveni de col·laboració entre la Fundació Integramanet i la nostra entitat (com a representants del Programa  Incorpora de la Caixa) i el Gremi de Garatges de Barcelona i Província.

Ambdues entitats,  Fundació Integramanet i Fundació Mercè Fontanilles,   atenem a diversos col·lectius que poden cobrir aquells llocs de treball més demandats pel gremi esmenat, com poden ser: vigilants, cobradors i encarregats de parking, neteja-cotxes, etc.

La signatura d’aquest nou conveni suposa la creació conjunta, per part de les entitats representants i el Gremi, d’un Pla d’acció per difondre el programa i generar accions concretes encaminades a millorar, gestionar i incrementar la gestió d’ofertes dels agremiats. 

L’equip que elaborarà aquest pla esta format,  per una banda per  Vicente Artiga (Secretari  del Gremi de Garatges de Barcelona) , Mònica Cerro  Martha Möller (Prospectores empresarials de la Fundació Mercè Fontanilles i de la Fundació Integramanet, respectivament) com a entitats Incorpora.

Volem agrair al Gremi de Garatges de Barcelona la predisposició per assumir i co-liderar projectes de col·laboració amb entitats del tercer sector.

agencia col·locació merce fontanilles

D'esquerra a dreta, en Marc Simón Martínez, Director de l'Àrea d'Integració Social de la Fundació La Caixa, MªLuisa Godia Izquierdo, Presidenta del Gremi de Garatges de Barcelona i Província, en Domènec Domènech i Roig, President de la Fundació Mercè Fontanilles, i   Agustí Viñas Rexach, Vicepresident de la Fundació Privada Integramanet

Comparteix article: