Conveni de Col·laboració amb el Gremi d’Instal·ladors d’Electricitat i Fontaneria de Barcelona

Divendres, 22 Març, 2013
Autor: 
Martha Möller
Temàtica: 
Col·laboracions
Aquest conveni de col·laboració suposa la creació d’un pla conjunt per la difusió del programa Incorpora de la Caixa als agremiats.

El passat dia 15 de Març la Fundació Mercè Fontanilles ens varem reunir a la seu de La Caixa amb el Director de l’Àrea d’Integració  Social de la Fundació La Caixa el Sr. Marc Simó  per signar el Conveni de col·laboració entre la Fundació Salut i Comunitat i la nostra entitat, com a representants del Programa  Incorpora de la Caixa, i el Gremi d’Instal·ladors d’Electricitat i Fontaneria de Barcelona.

Ambdues entitats Fundació Salut i Comunitat i Fundació Mercè Fontanilles  atenem a col·lectius que durant anys han participat als cursos que imparteixen l’Escola Gremial d’Instal·ladors d’Electricitat i Fontaneria de Barcelona.

La signatura d’aquest nou conveni suposa la creació conjunta per part de les entitats representants i el Gremi d’un pla d’acció per difondre el programa i generar accions concretes encaminades a millorar, gestionar i incrementar la gestió d’ofertes dels agremiats. 

L’equip que elaborarà aquest pla esta format per: Daniel Carrasco per part del Gremi d’Instal·ladors d’Electricitat i Fontaneria de Barcelona, Sandra Tatay de la Fundació Salut i Comunitat Martha Möller de la Fundació Mercè Fontanilles.

Volem agrair al Gremi d’Instal·ladors d’Electricitat i Fontaneria de Barcelona la predisposició per assumir i co-liderar projectes de col·laboració amb entitats del tercer sector.

agencia col·locació merce fontanilles

D'esquerra a dreta: Francesc Balagué (President Associació empresarial d’Instal·ladors d’Electricitat, Fontaneria i afins de Barcelona), Marc Simó  (Director de l’Àrea d’Integració  Social de la Fundació de La Caixa), Domènec Domènech (President de la Fundació Mercè Fontanilles) i Manuel Alcalde (Gerent de la Fundació Salut i Comunitat)   

Comparteix article: