Borsa, valors i inversió - Controller financer (Manlleu)

Dimarts, 15 Juny, 2021
Tipus: 
feina

Controller financer (Manlleu)


BARCELONA (MANLLEU)
: LAVOLA 1981, SA
: Vols formar part d'una consultora líder en solucions i serveis de sostenibilitat global? Si tu també creus que la sostenibilitat és un aspecte clau per al planeta i tens ganes de ser part de l’equip d’experts que treballa per fer-ho realitat, Anthesis Lavola és la teva empresa!
Cerquem un controller financer dinàmic, motivat i emprenedor que s’uneixi al nostre equip. En aquest paper, sereu la persona dreta de les tres persones claus de lideratge de l’empresa: el director general, el subdirector i el director d’operacions i sereu un membre clau de l’equip de direcció.
El nostre negoci creix ràpidament i en aquesta emocionant oportunitat seràs responsable d’una àmplia varietat d’operacions financeres i comptables diverses i complexes. Aquests inclouen múltiples geografies; operacions nacionals i internacionals; integració d’adquisicions; aportació al disseny i construcció de processos, sistemes i KPIs per analitzar i gestionar amb experiència el negoci per obtenir un creixement sostenible, amb experiència sòlida com a controller financer (Espanya-Colombia-Andorra), amb experiència en entorns de negoci internacionals i familiaritzada amb els requeriments IFRS15, organitzada, amb iniciativa, motivada i amb facilitat pel treball en equip, que treballarà estretament amb la Direcció d’Operacions i reportarà a l’empresa Matriu.
: LABORAL TEMPORAL
: 0
: 0
: No informat
15/06/2021
Comparteix la notícia: