Finances i comptabilitat - TÈCNIC/A MITJÀ D'EMPRESA

Dimecres, 1 Juliol, 2020
Tipus: 
feina
TÈCNIC/A MITJÀ D'EMPRESABARCELONA (MONTCADA I REIXAC)Empresa: Oficina de Treball del SOCDescripció: TÈCNIC/A MIG D'EMPRESA per a l'Ajuntament de Montcada i Reixac, per a impulsar i fomentar el desplegament de programes de suport a les empreses i als polígons industrials del municipi i al Centre L...

TÈCNIC/A MITJÀ D'EMPRESA


BARCELONA (MONTCADA I REIXAC)
: Oficina de Treball del SOC
: TÈCNIC/A MIG D'EMPRESA per a l'Ajuntament de Montcada i Reixac, per a impulsar i fomentar el desplegament de programes de suport a les empreses i als polígons industrials del municipi i al Centre Local de Serveis a les Empreses. Donar suport als municipis i entitats supramunicipals amb petició de subvencions nacionals i internacionals i amb la planificació estratègica.per impulsar programes de suport empresarial.
IMPRESCINDIBLE: Estar inscrit al SOC com a demandant d'ocupació (bé com a demandant d'ocupació ocupat, bé com a demandant d'ocupació no ocupat). Diplomatura/grau en en Ciències econòmiques o Empresarials, Administració i direcció d’empreses, ciències jurídiques d’especialització en aquest camp o en el seu defecte, titulació universitaria oficial en altres matèries però amb experiència i competència acreditable en actuacions o programes similars. Mínim 1 any d'experiència en l'ocupació. Nivell Català C1. Coneixements d'ofimàtica (Office: word, excel, acces, power point), d'internet i ús de les xarxes socials. Carnet de conduir B i vehicle.
VALORABLE: formació específica, màsters i postgraus en l’àrea de la gestió de politiques públiques, govern local i direcció d’empreses, així com formació relacionada amb la gestió de projectes. Experiència de gestió en l´administració pública. Acreditació ACTIC.

: LABORAL TEMPORAL
: 0
: 0
: No informat
01/07/2020
Comparteix la notícia: