Sistemes - Tècnic/a de Monitorització

Dijous, 26 Març, 2020
Tipus: 
feina
Tècnic/a de Monitorització BARCELONA (BARCELONA)Empresa: UPCnetDescripció: Som IThinkUPC, l'empresa de consultoria i serveis tecnològics de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Creem serveis i solucions avançades per als nostres clients combinant el talent i el coneixement generat a la ...

Tècnic/a de Monitorització


BARCELONA (BARCELONA)
: UPCnet
: Som IThinkUPC, l'empresa de consultoria i serveis tecnològics de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Creem serveis i solucions avançades per als nostres clients combinant el talent i el coneixement generat a la UPC amb l'experiència professional dels nostres més de 150 enginyers i consultors, adquirida treballant en projectes i empreses líders des de fa gairebé 20 anys. Som experts en ajudar les empreses a potenciar l'agilitat de negoci mitjançant l'ús de les TIC, i en acompanyar-les en el seu camí cap a la transformació digital.
Oferim incorporació immediata als nostres projectes i la possibilitat de desenvolupar la teva carrera professional amb nosaltres, on destaquen valors com el treball en equip, iniciativa, passió i curiositat. El nostre entorn de treball és àgil, flexible i dinàmic, i afavoreix la iniciativa, la creativitat i l'aprenentatge continu de les persones.
Cerquem una persona que, formant part de l'equip de Customer Support, participi en l'administració, gestió i automatització de serveis TIC.
: LABORAL INDEFINIT
: 40
: 0
: No informat
26/03/2020
Comparteix la notícia: