Qui som?

Potenciem la mirada endavant i la projecció de futur perquè creiem en les persones

La Fundació Mercè Fontanilles és una entitat privada sense ànim de lucre que neix l'any 1991 amb l'objectiu de desenvolupar programes en l'àmbit de la formació i inserció laboral des d'una perspectiva interdisciplinària.

Des de fa 30 anys treballa per incorporar més persones al mercat de treball, augmentant l'ocupabilitat de la ciutadania i, per tant, la seva inclusió social.

Per això, posa en marxa les accions necessàries per aproximar l'oferta i la demanda, tot vetllant per la millora de les possibilitats d'accés de les persones treballadores a un lloc de treball adient a les seves competències laborals i professionals.

Aquest acompanyament individualitzat empodera les persones usuàries a l'hora de trobar feina i garanteix la millora de la seva ocupabilitat.

Fundació Mercè Fontanilles Serveis Inserció Laboral

Equip Agència Col·locació F|MF

L’equip de l’Agència de Col·locació està format per especialistes en l’àmbit laboral i social (pedagogia, educació social, treball social, psicologia i prospecció empresarial) que treballen en coordinadament amb l'objectiu de desenvolupar amb èxit els itineraris d'inserció de les persones ateses que estan cercant oportunitats laborals.