Serveis a Empreses

 

  • Servei de valoració de llocs de treball

Posem al vostre abast persones expertes en RRHH que us ajudaran a valorar les descripcions del lloc de treball per tal d'optimar el procés de selecció, així com detectar necessitats de nous perfils que millorin la vostra competitivitat.

  • Servei de captació i preselecció de candidatures

Gestionem les ofertes de feina des del moment que necessiteu cobrir alguna vacant. Disposem de diferents canals per a la captació de candidats i candidates, valorem els currículums, concertem entrevistes i elaborem proves específiques, si el lloc de treball ho requereix.

Us derivem les candidatures preseleccionades que més s'ajusten a les vostres necessitats i us oferim suport continu durant el procés d'incorporació de la persona treballadora.

  • Servei d'assessorament en la tipologia de contractacions

La legislació anual ofereix un ampli ventall d'incentius a la contractació per a persones aturades. Us assessorem sobre les bonificacions i subvencions que més us poden beneficiar i us oferim la possibilitat de gestionar part de la documentació contractual.

  • Servei de formació en competències transversals

Disposem d'un catàleg d'activitats formatives adreçades a l'adquisició de competències transversals i ajustades a cada lloc de treball amb la possibilitat de pràctiques en empreses. Aquesta formació podem fer-la a mida d'acord amb les necessitats de la vostra empresa i activitat professional corresponent.

  • Servei d'assessorament en Responsabilitat Social Corporativa

La inclusió social i laboral de les persones en situació i/o risc d'exclusió social és una prioritat. Si bé la legislació recull mesures d'obligat compliment en matèria de RSC, us oferim assessorament personalitzat perquè la vostra empresa sigui socialment més responsable i competitiva.

Tríptic Agència Col-locació F|MF

Som el seu equip de selecció

Si desitgeu concertar una visita personal a la vostra empresa amb l'equip de prospecció empresarial, contacteu amb:

prospecciofmf@sinergia.org